Δράσεις Και Δραστηριότητες

Παρακάτω θα βρείτε σειρά ανακοινώσεων, καλεσμάτων και εκδηλώσεων-συναυλιών του Ωδείου μας

Στο Εργαστήρι Ελεύθερης Φωνητικής Έκφρασης η μαθήτρια Λουΐζα Μ. μας λέει: "Αποκαλυπτική, λυτρωτική φωνητική εμπειρία"

Εργαστήρι Ελεύθερης Έκφρασης και Φωνητικού Αυτοσχεδιασμού

Για αρχάριους και για διπλωματούχους. Για έχοντες και μη έχοντες μουσικές γνώσεις. Άνω των 19 ετών.

Ενθουσιασμένοι με την καινοτόμα προσέγγιση της Νατάσσας Μάρε Μουμτζίδου πάνω στον ήχο και την ανθρώπινη φωνή συνεχίζουμε δυναμικά με τα εργαστήρια ελεύθερης έκφρασης και φωνητικού αυτοσχεδιασμού. 

Ανακοινώνουμε ΝΕΟ κύκλο μαθημάτων σε δυο επίπεδα:

 

1ο Επίπεδο

Τμήμα τριών σεμιναρίων/εισαγωγή για νεοεισαχθέντες.

Μαζί θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στην ωραιότητα των ήχων του περιβάλλοντος χώρου όπως προκύπτει από την φυσική δραστηριότητα και την φωνητική μας παρουσία και δυναμική σε αυτόν.

2ο Επίπεδο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ολοκλήρωση

Τμήμα τριών σεμιναρίων για τους ήδη συμμετέχοντες στον πρώτο κύκλο.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνουμε την εισήγηση όσον αφορά στην ομάδα που παρακολούθησε τον πρώτο κύκλο και που συντονίστηκε στο τόσο ιδιαίτερο και υψηλό επίπεδο ενέργειας του κόσμου των ήχων με αποκλειστικό θέμα αυτής της σειράς την φωνητική τοποθέτηση.

 

Σάββατο 6 Απριλίου

Σάββατο 13 Απριλίου

Σάββατο 20 Απριλίου

Ωδείο Τούμπας Κώστα Ματσίγκου

Επταλόφου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 905 631
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λένε οι μαθητές της

Τι να πω και πως να περιγράψω αυτή την εμπειρία. Είναι ένα πανανθρώπινο σεμινάριο μέσω της μουσικής, του ήχου, της ζωής. Νατασσα μου σ'ευχαριστούμε. Μακάρι να έχουν δυνατότητα συμμετοχής όλοι σ αυτή την εμπειρία !!

Κατέβηκα έντεκα σκαλοπάτια και το ταξίδι άρχισε. Ταξίδι μεταξύ φωτός και ήχου. Μια ανάσα δρόμος από το άπειρο χθες μέχρι το άπειρο αύριο. Με μια στάση στο τώρα. Η Αγγελική φωνή της Νατάσσας, ακτίνα μαγικού ήχου, μέσω της οποίας φτάσαμε να νοιώσουμε τη σύνδεσή μας, με την πυκνότητα του φωτός σε σχέση με την ύλη.

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία, πραγματικά! Και ξαφνικά 11 άνθρωποι, παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, κατάφεραν με τη μαγική καθοδήγηση της Natassa Mare Moumtzidou στα λόγια κ στο πιάνο να νιώσουν τόσο κοντά κ τόσο ελεύθεροι! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς, Νατάσσα! Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στο Ωδείο Τούμπας Κώστας Ματσίγκος.

Ήταν μια απίστευτα μοναδική, έντονη, μαγική, αποκαλυπτική και λυτρωτική εμπειρία...!!

Έδωσες από την αρχή μια αποδοχή κι ελευθερία που μας ενέπνευσε. Η ομάδα πραγματικά ήταν υπέροχα αυθεντική! Εις τα επόμενα!

Να καταγράψω κι εγώ ότι ήταν μία ιδιαίτερη αλλά και ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον διαβάζει αυτό το σχόλιο. Δεν αρκεί μία περιγραφή για να αντιληφθεί σωστά κανείς περί τίνος πρόκειται. Μόνο αν συμμετάσχει θα μπορέσει να καταλάβει.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον από την περιγραφή ακόμα και χαίρομαι πολύ που αφιέρωσα το πρωινό μου σε αυτή την συνάντηση με την Νατάσσα και την υπέροχη ομάδα ανθρώπων που συναντηθήκαμε. Το συστήνω σίγουρα και μη σας αποθαρρύνει αν δεν έχετε εμπειρία, ούτε εγώ είχα καμία.

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

  Η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου είναι μουσικός, βοκαλίστρια, αυτοσχεδιάστρια. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ και έχει συμπράξει με πληθώρα πολιτιστικών οργανισμών και καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η σταδιοδρομία της συμπεριλαμβάνει συνεργασίες και προσωπικές παρουσιάσεις σε όλα τα είδη μουσικής από τη δημοφιλή μέχρι την πειραματική και λόγια μουσική και από τις από κειμένου ερμηνείες μέχρι τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Η ενασχόλησή της την τελευταία δεκαπενταετία με την σύγχρονη μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό την οδήγησε στην ενδελεχή έρευνα των ορίων της φωνητικής έκφρασης. Έχει παρουσιάσει, ηχογραφήσει και συμπράξει με κορυφαίους έλληνες και ξένους αυτοσχεδιαστές σε συναυλιακές συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε μεγάλες σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και έχει εκδώσει 6 προσωπικά ηχογραφήματα για τα οποία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και διεθνή τύπο.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε ελεγξτε τα στοιχεία που δίνετε (τηλέφωνο, email) προκειμένου να είναι σωστά και να μπορέσετε ενημερωθείτε από τον/την υπεύθυνο/η. Αν δεν υπάρξει επικοινωνία τις επόμενες εργάσιμες ημέρες λόγω κάποιου λάθους παρακαλούμε επικοινωνήστε ξανά.

Το πεδίο είναι απαραίτητο
Το πεδίο είναι απαραίτητο
Το πεδίο είναι απαραίτητο
Το πεδίο είναι απαραίτητο
Image
Copyright © 2021 Tanidis | IT Educational & Corporate IT Solutions

Search